Namicos

Met de kracht van de beste kruidencombinaties

Explosieve kracht van Chinese kruiden

  • 30 jaar ervaring in Chinese kruidenleer
  • Geselecteerde planten, kruiden en oliën
  • Unieke combinatie van plantdelen
  • Ideale grondsoort, klimaat, luchtvochtigheid voor gecontroleerde teelt
  • Conform Europese regelgeving geproduceerd in Nederland
  • Natural Cosmetic Standard Certificaat
  • Gemakkelijk op te brengen balsems

Natuurlijk in je kracht

Historie en gedachtengoed

De in 1947 geboren Zemin You staat aan de basis van de Chinese kruidenleer dat de producten van Namicos heeft gevormd. Opgegroeid in het Noord-West China gelegen Shenyang zag de jonge Zemin dagelijks de kracht van de natuur voor de gezondheid van de mens. Op jonge leeftijd pikte hij van de oudere generaties de nu zo befaamde Chinese kruidenleer op. Veel  van de kruidenleer werd in Shengyang  generaties lang verrijkt en overgedragen aan de volgende generaties.   

Opmerkzaam als hij was, ontdekte hij dat bepaalde combinaties van kruiden elkaar op zeer diverse wijze versterken. Dit bleek later een belangrijke pijler te vormen voor de toepassing  en ontwikkeling van traditionele kruiden in de eigentijdse, natuurlijke producten van Namicos.

Deze aloude kruidenkennis werd gebundeld met de moderne wetenschap. Er volgde een unieke combinatie van specifiek geselecteerde kruiden en dit resulteerde in een explosie van natuurlijke kruidenkracht.

Zemin You ziet de traditionele Chinese geneeskunde als een aanvulling op de Westerse geneeskunde.

De producten vinden hun basis in een dertig jaar lange historie en ervaring in de Chinese kruidenleer en lerend van duizenden gebruikersjaren

Er wordt gebruik gemaakt van geselecteerde planten en kruiden die op een specifieke grondsoort worden geteeld, rekening houdend met de unieke locatie, zon, luchtdruk, vochtigheid en klimaat. De gecontroleerde teelt vindt plaats conform de Europese regelgeving

100% natuurzuiver

De Namicos producten hebben een kenmerkende , bruine kleur. Dit is de kleur van de natuurlijke kracht van de ingrediënten. Er zijn geen synthetische stoffen toegevoegd om deze kleur te maskeren.

Voor de producten is een Natural Cosmetic Standard Certificaat afgegeven. Dit is voor jou de garantie dat de ingrediënten 100% natuurlijk zijn. Er wordt enkel gebruik gemaakt van planten- &  kruidenextracten en natuurzuivere oliën. Deels van biologische oorsprong.

In de balsems zijn er geen paraffine, parabenen en siliconen  toegepast.

 

De balsems zijn na opening nog 6 maanden houdbaar.

Product buiten bereik van kinderen houden

Op koele en droge plaats bewaren