Draisma Levertraan capsules

VITAMINE D HOOG GECONCENTREERD

Wanneer neem je Draisma Levertraan?

  • ter ondersteuning van je weerstand
  • wanneer de ‘r’ in de maand zit

Draisma Levertraan capsules 

Vitamine D3 (75 µg) verhoogt de opname van calcium in het botweefsel en helpt zo mee aan het behoud van stevige en gezonde botten en tanden. Tevens is vitamine D goed voor de werking en het behoud van sterke en soepele spieren.

Vitamine A (1.200 µg) is goed voor het behoud van een optimaal ijzergehalte in het bloed en ondersteunt een gezond en vitaal immuunsysteem. Daarnaast helpt vitamine A bij het gezond houden van de huid en tandvlees en ondersteunt vitamine A voor het behoud van een goed gezichtsvermogen.

De combinatie vitamine D + vitamine A ondersteunt samen het natuurlijke afweersysteem.

Puur natuur

Draisma gebruikt als vanouds pure levertraanolie van kabeljauw*. De levertraanolie is in gesloten softgel capsules gegoten. Hierdoor opent de capsule zich pas in de maag en wordt de kenmerkende levertraansmaak vermeden.

Deze levertraanolie bevat van nature vitamine D3, vitamine A, EPA en DHA; al meer dan 160 jaar hét bewezen recept; nu volgens de nieuwste richtlijnen en kwaliteitsnormen.

Geschiedenis Draisma-van Valkenburg

Weet u het nog? “Daar wordt je groot en sterk van”. In 1855 werd op de Brol in Leeuwarden door Samuel van Valkenburg  begonnen met een “Specialiteitshandel in Levertraan”. De apotheker voegde de naam van zijn moeder toe aan de bedrijfsnaam: Draisma van Valkenburg. In 1955 kreeg het bedrijf het predicaat “Koninklijk”. Het gezonde bestanddeel van dit drankje bestond uit de vitaminen A en D. Dit “heerlijke” drankje werd vanaf een echte levertraan lepel genuttigd. Die smaak bleef langer hangen dan je lief was. Daarom nu dezelfde krachtige levertraan in smaakloze capsules.

‘Slik mar Frysk’ Draisma blijft trouw aan haar herkomst. Vol trots levert Emonta Draisma Levertraan capsules vanuit Friesland.

Draisma Levertraan capsules zijn glutenvrij.

* De kabeljauwen zijn gevangen in FAO 27
(het noordoostelijke deel van de Atlantische Oceaan)