DermagiQ

Gehele huidverzorging met de kracht van natuurzuivere honing

DermagiQ is een lijn voor totale huidverzorging met de kracht van natuurzuivere honing. Deze honingrijke producten zijn ontwikkeld aan de Universiteit van Wageningen. Wetenschappelijke kennis is omgezet in praktische en bruikbare producten voor alledaagse kwalen en ongemakken. Honing is een erkende remedie bij wondjes en huidproblemen.  Honing bevat van nature antioxidanten en enzymen die de huid zuiveren en kalmeren, waardoor deze weer zacht aanvoelt.

Al sinds de oudheid staat honing bekend om  zijn verlichtende en ontsmettende inwerking op de huid. DermagiQ Hair & Body Wash bevat een non-allergene parfum. Alle overige DermagiQ producten bevatten geen parfum, maar etherische oliën die een zachte, aangename geur geven en de verzorgende eigenschappen versterken. DermagiQ Wound en DermagiQ Skin zijn beide gesteriliseerd als eindproduct om bacteriën en bacteriesporen te doden. Bij de andere producten wordt gebruik gemaakt van gesteriliseerde honing. Daarom is de totale lijn aan Dermagiq producten ook veilig in gebruik voor kinderen jonger dan 1 jaar.

Het assortiment van DermagiQ bestaat uit:

  • Intensieve huidverzorging
  • Complete lichaamsverzorging
  • Extra voetverzorging

DermagiQ Skin en DermagiQ Wound zijn geregistreerd als medisch hulpmiddel. Voor al de producten gelden strenge kwaliteitseisen en voldoen aan alle eisen op het gebied van de Europese regelgeving voor cosmetica. Het totale assortiment aan DermagiQ producten is veilig en bewezen effectief.

Honing laat de huid helen en stralen!

VOLG ONS