Dermagíq

Natuurlijke huidverzorging met de kracht van zuivere honing

Dermagíq is een lijn voor totale huidverzorging met de kracht van natuurzuivere honing. Deze honingrijke producten zijn ontwikkeld aan de Universiteit van Wageningen. Wetenschappelijke kennis is omgezet in praktische en bruikbare producten voor alledaagse kwalen en ongemakken. Honing is een erkende remedie bij wondjes en huidproblemen.  Honing bevat van nature antioxidanten en enzymen die de huid zuiveren en kalmeren, waardoor deze weer zacht aanvoelt.

Al sinds de oudheid staat honing bekend om  zijn verlichtende en ontsmettende inwerking op de huid. Dermagíq Hair & Body Wash bevat een non-allergene parfum. Alle overige Dermagíq producten bevatten geen parfum, maar etherische oliën die een zachte, aangename geur geven en de verzorgende eigenschappen versterken. Dermagíq Wound en Dermagíq Skin zijn beide gesteriliseerd als eindproduct om bacteriën en bacteriesporen te doden. Bij de andere producten wordt gebruik gemaakt van gesteriliseerde honing. Daarom is de totale lijn aan Dermagíq producten ook veilig in gebruik voor kinderen jonger dan 1 jaar.

Het assortiment van Dermagíq bestaat uit:

  • Intensieve huidverzorging
  • Complete lichaamsverzorging
  • Seizoensverzorging

Dermagíq Skin en Dermagíq Wound zijn geregistreerd als medisch hulpmiddel. Voor al de producten gelden strenge kwaliteitseisen en voldoen aan alle eisen op het gebied van de Europese regelgeving voor cosmetica. Het totale assortiment aan Dermagíq producten is veilig en bewezen effectief.

Honing laat de huid helen en stralen!