Thijm Handgel

 5,95

  • Inhoud 150 ml
  • Natuurlijke reiniging zonder zeep
  • Schone handen in een paar seconden
  • Ook geschikt voor kinderen
  • Handig voor op het werk, thuis of onderweg
  • Binnen 3 – 5 werkdagen in huis

Artikelnummer: 041601 Categorie:

Beschrijving

Wapiti Thijm Handgel 150 ml

Natuurlijk antibacterieel met thijmolie

Natuurlijke, droge reiniging van de handen zonder giftige stoffen.

Tijm, thymus vulgairis, is een kruid dat over veel goede eigenschappen beschikt waar wij ons voordeel mee kunnen doen. Zo heeft tijm antibacteriële, schimmelwerende en ontsmettende eigenschappen, het is kortom een van de beschermende supersterren van de natuur.

De sleutel tot het succes van tijm zit hem in de etherische olie. De belangrijkste, werkende verbinding is thymol, dat vaak als ontsmettingsmiddel wordt gebruikt in ziekenhuizen en in mondspoelingen. Als kruid is tijm nog sterker door de synergie tussen de verschillende bestanddelen.

Ontsmetten
Thymus is waarschijnlijk afkomstig van het Griekse woord voor ontsmetten, vermoedelijk door het gebruik van tijm als wierook en ontsmettingsmiddel. Er wordt ook verwezen naar het Griekse woord thumus wat dan weer ‘moed’ betekent. In de symbolische taal der bloemen is tijm het kruid van de activiteit en moed, dankzij het drukke bezoek van bijen en vlinders wanneer tijm in bloei staat.

Wapiti Thijm Handgel brengt men in een dun laagje aan op de handen. Daarna goed verdelen en insmeren. De handen zijn dan schoon en de gel vervluchtigd snel. Men heeft geen water of handdoek nodig.

Extra informatie

Gewicht 0,00 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Thijm Handgel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *