Wapiti Nachtrust

(2 klantbeoordelingen)

 3,15 9,95

  • Helpt om lekker te slapen
  • Voor een goede en gezonde nachtrust
  • 10 en 40 dragees
  • Binnen 3 – 5 werkdagen in huis

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Het huidige, onzekere en stressgevoelige leven kan je nachtrust behoorlijk beïnvloeden. Ontspanning en regelmatig op dezelfde tijd naar bed gaan hebben een gunstige inhoud op je slaapfunctie. Om uitgerust en optimaal in het dagelijks leven te kunnen blijven functioneren heb je voldoende slaap nodig. Om een natuurlijke nachtrust in stand te houden heb je soms ondersteuning nodig. De natuur kan een helpende hand bieden de slaapbereidheid en een natuurlijke gezonde slaap te bevorderen.

Wapiti Nachtrust Forte is aan te bevelen voor een goede en gezonde nachtrust. Wapiti Nachtrust Forte bevat krachtige extracten van valeriaanwortel en hop. Deze natuurlijke, slaapopwekkende rustgevers helpen je te ontspannen en uitgerust te ontwaken.
Wapiti Nachtrust Forte is glutenvrij.

2 beoordelingen voor Wapiti Nachtrust

  1. Gerda

    ik geloofde er niet in.. maar goed nam er 1 .na 20 min. voelde ik ‘m al. sliep ook meteen, maar andere ochtend moest ik vroeg uit bed (had 10 uur diep geslapen).. en had nog wel uren kunnen slapen. heel apart dit

  2. Iris

    Vorige week woensdag was ik het slechte slapen (heel licht en vaak wakker) meer dan beu. Ik was geïrriteerd op alles en iedereen omdat ik niet meer aan mijn rust toekwam. Heb een uur voor het slapen gaan 1 pilletje genomen en heb voor het eerst sinds tijden weer heerlijk geslapen. Echt een aanrader.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *