Nachtrust Forte

(2 klantbeoordelingen)

 2,95 8,95

 • In verpakkingen van 10 en 40 dragees
 • Voor een goede en gezonde nachtrust
 • Met Valeriaan om ontspannen in slaap te vallen
 • Met Hop om lekker door te slapen
 • Binnen 3 – 5 werkdagen in huis.
Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Het jachtige, soms stressgevoelige leven kan de nachtrust beïnvloeden. Ontspanning en regelmatig op dezelfde tijd naar bed gaan hebben een gunstige inhoud op de slaapfunctie. Om uitgerust en optimaal in het dagelijks leven te kunnen blijven functioneren hebben we voldoende slaap nodig. Om een natuurlijke nachtrust in stand te houden kan men soms wat ondersteuning gebruiken. De natuur kan een helpende hand bieden de slaapbereidheid en een natuurlijke gezonde slaap te bevorderen. Wapiti Nachtrust Forte is aan te bevelen voor een goede en gezonde nachtrust. Wapiti nachtrust Forte bevat krachtige extracten van valeriaanwortel en hop. Deze natuurlijke, slaapopwekkende rustgevers helpen te ontspannen en uitgerust te ontwaken. Wapiti Nachtrust Forte is glutenvrij. Wapiti Nachtrust Forte is verkrijgbaar in verpakking à 40 en als proefverpakking à 10 dragees.

2 beoordelingen voor Nachtrust Forte

 1. Gerda

  ik geloofde er niet in.. maar goed nam er 1 .na 20 min. voelde ik ‘m al. sliep ook meteen, maar andere ochtend moest ik vroeg uit bed (had 10 uur diep geslapen).. en had nog wel uren kunnen slapen. heel apart dit

 2. Iris

  Vorige week woensdag was ik het slechte slapen (heel licht en vaak wakker) meer dan beu. Ik was geïrriteerd op alles en iedereen omdat ik niet meer aan mijn rust toekwam. Heb een uur voor het slapen gaan 1 pilletje genomen en heb voor het eerst sinds tijden weer heerlijk geslapen. Echt een aanrader.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *