Persbericht Dermagiq

Dermagiq

 

Emonta

 

 

 

 

Dermagiq naar Emonta.

Door ondertekening van de overeenkomst door Tineke Creemers, Willem Jan Bosma en Luuk Swiers is de samenwerking tussen Bfactory en Emonta een feit.

Op 16 september zullen beide bedrijven Dermagiq lanceren op de Nederlandse markt. Dermagiq bestaat uit een assortiment producten op basis van medicinale honing en is ontwikkeld door wetenschappers van de Landbouw Universiteit te Wageningen. Het assortiment bevat uit huid- en wondverzorging, intiem care voor vrouwen en verzorging voor aambeien. Dermagiq is ontwikkeld in samenwerking met specialisten uit ziekenhuizen en belooft een waardevolle aanvulling te worden voor de gezondheidsmarkt.

Deze samenwerking is voor Bfactory en Emonta een geslaagd resultaat van de zoektocht naar een geschikte partner. Bfacotory zocht een partner voor marketing, sales en distributie op de Nederlandse markt. Emonta wenst uitbreiding van haar portfolio ten einde haar binding met de Nederlandse markt te verstevigen.

Op 16 september volgt de officiële lancering in de Food-Valley van de Landbouw Universiteit te Wageningen. Er is een leerzaam programma voorzien in een unieke setting. Emonta en Bfactory nodigen medewerkers en betrokkenen uit de drogisterijbranche, reform- en natuurzaken en apotheken uit voor een middag programma van 14.30 tot 17.30 uur.

Meer details vindt u op www.emonta.nl en www.dermagiq.nl.

Op de foto van links naar rechts: Drs. Tineke Creemers en Drs. Willem Jan Bosma, directie Bfactory,

en Luuk Swiers, directeur Emonta.

Luuk Swiers